Golfen in het hart van Europa

Golfen in Zuid-Limburg? Opzoek naar een golfbaan in België? Of opzoek naar een Golfclub in Duitsland? Vakantie in het hart van Europa heeft golfclubs en golfbanen uit de Euregio voor u geselecteerd. Een dagje lekker golfen? Vindt diverse golfbanen en golfclubs uit de regio Zuid-Limburg, Luik en Aken via Vakantie in het hart van Europa.

Vakantie in het hart van Europa: voor uw golfbaan in Nederland, België of Duitsland!
 • http://www.millenniumgolf.be/

  Millennium Paal is het laatste grootschalig golfproject in België. Geopend in 2000, vandaar haar naam, heeft de ambitieuze golfclub bij Beringen nu al een succesrijk traject afgelegd. Golfbanenarchitect Bruno Steensels tekende, op een voormalig moerassig gebied vlak naast een hectaregrote vijver, een mooie en tevens uitdagende lay-out uit.

  Bij niet minder dan zes holes toont de zowel rustgevende als mooiogende Paalse Plas zich een veeleisende scherprechter.

  Naar de website
 • http://www.eyserhof.nl/recreatief-golfen/over-shortgolf/ De golfbaan bij de Eyserhof is de enige shortgolfbaan in Zuid-Limburg waar bezoekers recreatief kunnen golfen. Dat is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag shortgolf spelen.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Henri-Chapelle
  http://www.golfhenrichapelle.be/#

  Henri-Chapelle is gelegen aan een typische boerderij bij plateau Herve. Henri-Chapelle biedt golfcursussen voor beginners en gevorderden, op 18 of 9 holes banen. Het clubhuis biedt een kwaliteitskeuken te midden van een betoverende omgeving met uitzicht op de Golfbaan.

  Naar de website
 • http://www.aachener-golfclub.de/ Deze club dicht bij het drielandenpunt is een van de oudste golfclubs van Duitsland en beschikt over een natuurlijk gegroeid, idyllisch en sportief uitdagend terrein. De traditie bleef bewaard, maar met de jaren werden toch heel wat mooie innovaties uitgevoerd. Dit verraden niet alleen het moderne Clubhaus en de nieuwe Driving-Range, maar ook de hele terreinarchitectuur: licht heuvelig met oude bomen, verzorgde waterpartijen, evenwichtige roughs en goed verstopte afgezonderde stukjes.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Geilenkirchen
  http://www.golfpark-loherhof.de/ Tussen Aken en Heinsberg bevindt zich op het terrein rond het missiehuis Loherhof een mooi golfterrein met 9 holes. Het golfpark ligt vlak naast het Sportpark Loherhof met uitstekende sportieve mogelijkheden en een voortreffelijke gastronomie, en biedt een totaal nieuw concept aan. De par 64 is voor iedereen toegankelijk: om te trainen beschikken de golfers over een moderne driving range met 14 beschutte teeboxen en een lengte van 250 m. En op de putting/pitching en chipping greens kunnen ze werken aan hun techniek.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Eschweiler
  http://www.golf-kambach.de/ Golfterrein Haus Kambach past harmonisch perfect in de uitgestrekte, zachte uitlopers van de Eifel en het Hohe Venn bij de overgang naar de vlakte van Jülich. In 2000 vond in Haus Kambach o.a. de "Kaiser Karl Trophy" plaats, het Duitse toernooi van de PGA European Seniors Tour. Dit toernooi heeft de club het label "PGA Mastercourse" opgeleverd. Al zes jaar krijgt golfclub Haus Kambach van de BVGA, de Duitse vereniging van golfclubuitbaters, het “Vier Sterne Superior”-certificaat!
  Naar de website
 • http://www.golfenophetrijk.nl/ Golfbaan Het Rijk van Margraten is een schitterende NGF-gecertificeerde 18 holes golfbaan in combinatie met een 9 holes Pitch & Putt golfbaan. Het Rijk van Margraten ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen. Hier kunt u spelen op een golfbaan waar een hoogteverschil van maar liefst 50 meter wordt overbrugd.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Luik
  Deze mooie driving range met meer dan 20 overdekte plaatsen is voor iedereen toegankelijk. Hiernaast worden veel interessante cursussen aangeboden. Slechts 5 minuten van het centrum van de stad gelegen, beschikt dit gezellige plek ook over vergaderzalen.
  Naar de website
 • http://www.gcdueren.de/ Golfclub Düren e.V. opende in 1976 de deuren met 9 holes (vandaag 1-3 & 13-18) en breidde in 1996 uit tot een mooi terrein met 18 banen. De eerste drie en de laatste zes banen liggen ingebed in een oud parkgebied met eeuwenoude eiken en bieden heel wat sportieve uitdagingen. Hoewel dit terrein geldt als een van de moeilijkste van Duitsland, maken zowel experts als golfers met een hoge en middelhoge handicap er een goede kans.
  Naar de website
 • http://nl.mergelhof.com/

  Vlakbij het drielandenpunt ligt Golfclub Mergelhof. De golfbaan, met een prachtig uitzicht op het landschap, biedt liefhebbers, beginners en niet-leden, de gelegenheid een eerste kennismaking met golf te maken op de 9-holes baan . Voor degenen die zich graag professioneel laten ondersteunen, zijn er verschillende cursusmogelijkheden. Tot Golfclub Mergelhof behoren ook een restaurant en een hotel.

  Naar de website
 • Startpunt:
  Angleur
  http://www.rgcst.be/index.php?lan=nl&id=0 Het parcours met 18 holes slingert zijn fairways door een prachtig golvend landschap. Het parcours vormt een grote uitdaging: de golfer moet een goed geplaatste drive hebben om de beboste lijn van elke fairway te kunnen volgen; bovendien moet hij heel precies met zijn ijzeren clubs kunnen slaan om de uitstekende greens te bereiken.
  Naar de website
 • http://www.flandersnippongolf.be/ Golfclub + restaurant/bar met mogelijkheid tot huren zalen (vergaderingen) en organiseren feesten.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Sankt-Vith
  http://www.thegreenhouse.be/ ‘Members only’ - Ook al zijn het hoofdzakelijk clubleden die het 9-holes Pitch & Putt golfterrein met Putting Green en Driving Range kunnen gebruiken, is en blijft de perfect onderhouden golfbaan een juweeltje onder de talloze vrijetijdsmogelijkheden van St.Vith.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Verviers
  http://www.golfduharas.be Het parcours van 9 holes strekt zich uit over 1600 meter en omvat 3 par4 en 6 par3. Er zijn 13 bunkers en 2 waterpartijen. Er wordt om de 10 minuten gestart. Het volledige parcours kan afgelegd worden in minder dan 1h30. Het parcours is voorbehouden aan de houders van een federale kaart, handicap onbeperkt.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Spa
  http://www.golfdespa.be/

  De huidige baan van 18 holes van de "Golf Club des Hautes Fagnes" (Golfclub van de Hoge Venen), ontworpen door de beroemde architect Tom Simpson in 1928, wordt bij de 1000 beste banen van het Europese vasteland gerekend. De prachtige omgeving en getekende niveauverschillen nodigen uit tot ontspanning en rust.

  Naar de website
 • http://www.lgcc.be/ De prachtige heidebaan van Limburg Golf & Country Club Houthalen werd onlangs als nummer één onder de Belgische golfbanen aangeduid. Iets wat door het Amerikaanse Golf Digest overgenomen werd. Daar topte Limburg Golf & Country Club zelfs de hele Benelux-ranking. Een aureool dat kan tellen en dat men op Limburg Golf Houthalen uiteraard wil bestendigen.
  Naar de website
 • http://www.landal.nl/nl-nl/bungalowparken/nederland/limburg/hoog-vaals/faciliteiten/golf Tussen de hoogste heuvels van Limburg ligt de prachtig gelegen golfbaan Hoog Vaals; een 9 holes par 3 baan. Op een steenworp afstand van het drielandenpunt, schitterend centraal gelegen in de Euregio Duitsland, België en Nederland.
  Naar de website