Paardrijden in het hart van Europa

Wilt u paardrijden in België? Zoekt u ruiterroutes in België? Vakantie in het hart van Europa biedt een overzicht van ruiterroutes in Zuid-Limburg, ruiterroutes in Belgisch Limburg en ruiterpaden in Luik. Een dagje paardrijden op de mooiste ruiterpaden? Vind uw gewenste ruiterroutes via Vakantie in het hart van Europa.

Vakantie in het hart van Europa: voor al uw ruiterroutes in Nederland en België.

 

 • Startpunt:
  10 vertrekpunten in de provincie Luik
  http://www.awtenl.be/itin%C3%A9raire-de-randonn%C3%A9e/ De AWTE (Association Wallonne de Tourisme Equestre - Waalse Vereniging voor Ruitertoerisme) verbindt de ruiterlogies door middel van onderhouden en te vertrouwen wandelpaden voor ruiters, mountainebikers en een variant voor het mentoerisme.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Nuth
  http://webshop.vvvzuidlimburg.nl/WebShop.Product.d9dbb39d-0881-4cbb-8936-c44720f3ce48.htm Verken de dorpen met hun authentieke kernen in de gemeente Nuth te paard. De vele maneges maken de keus niet moeilijk om te paard er op uit te trekken. Maak kennis met de wisselende uitzichten vanuit de kronkelende ruiterpaden.
  Naar de website
 • Startpunt:
  Belgisch Limburg
  http://www.toerismelimburg.be/paardrijden

  Het Limburgse ruiter- en menroutenetwerk is goed voor meer dan 600 km voornamelijk onverharde ruiterpaden door bossen, heide en zandduinen.  Via het unieke knooppuntensysteem combineer je naar wens tientallen lussen.  Even rusten bij een heerlijk streekbiertje of streekgerecht?  Volg de bordjes naar de paardvriendelijke horeca.  Ideaal voor paarden, ruiter én menner!

  Naar de website