Paardrijden in Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar ruiterroutes in Zuid Limburg? Of wilt u weten waar u de mooiste ruiterpaden in Zuid-Limburg kunt vinden? Vakantie in het hart van Europa heeft de mooiste ruiterroutes en ruiterpaden in Zuid-Limburg voor u geselecteerd, zodat u lekker kunt gaan paardrijden in Zuid-Limburg.

Vakantie in het hart van Europa: voor al uw ruiterroutes in Zuid-Limburg.

 

 • Startpunt:
  Nuth
  http://webshop.vvvzuidlimburg.nl/WebShop.Product.d9dbb39d-0881-4cbb-8936-c44720f3ce48.htm Verken de dorpen met hun authentieke kernen in de gemeente Nuth te paard. De vele maneges maken de keus niet moeilijk om te paard er op uit te trekken. Maak kennis met de wisselende uitzichten vanuit de kronkelende ruiterpaden.
  Naar de website
 • Andere regio's

 • Startpunt:
  Belgisch Limburg
  http://www.toerismelimburg.be/paardrijden

  Het Limburgse ruiter- en menroutenetwerk is goed voor meer dan 600 km voornamelijk onverharde ruiterpaden door bossen, heide en zandduinen.  Via het unieke knooppuntensysteem combineer je naar wens tientallen lussen.  Even rusten bij een heerlijk streekbiertje of streekgerecht?  Volg de bordjes naar de paardvriendelijke horeca.  Ideaal voor paarden, ruiter én menner!

  Naar de website
 • Startpunt:
  10 vertrekpunten in de provincie Luik
  http://www.awtenl.be/itin%C3%A9raire-de-randonn%C3%A9e/ De AWTE (Association Wallonne de Tourisme Equestre - Waalse Vereniging voor Ruitertoerisme) verbindt de ruiterlogies door middel van onderhouden en te vertrouwen wandelpaden voor ruiters, mountainebikers en een variant voor het mentoerisme.
  Naar de website