Dierenparken in het Hart van Europa

Wilt u tijdens een dagje weg ook dierenparken bezoeken in het Hart van Europa? Vakantie in het hart van Europa biedt een overzicht van Dierentuinen in Nederland, dierentuinen in België en dierentuinen in Duitsland. Bent u op zoek naar een leuke Zoo of dierentuin? U vindt uw dierenparken in Luik Limburg en Aken via Vakantie in het hart van Europa!

Vakantie in het hart van Europa: Voor een leuk dagje weg in de leukste dierentuinen van Nederland, België en Duitsland!

 

 • Locatie:
  Theux

  Forestia

  In een unieke omgeving nodigen een dierenpark en een avonturenparcours u uit voor een onvergetelijke dag. In het dierenpark ontdekt u de dieren van ons gematigd klimaat die in halve vrijheid leven in een uniek en bevoorrecht domein (300 dieren verdeeld over een dertigtal soorten). Het avonturenparcours bestaat uit 9 parcours en meer dan 80 hindernissen in de bomen (reserveren is nodig).

  Naar de website
 • Locatie:
  Huy

  Mont Mosan Speelplein, zeeleeuwen- en papegaaienshows, zeehonden, tentoonstelling over zeezoogdieren, minigolf en ponyritjes.
  Naar de website
 • Locatie:
  Landgraaf

  Familiepretpark Mondo Verde

  Mondo Verde is meer dan een gewone pretpark. Mondo Verde is met zijn vier thema’s helemaal geschikt voor elke bezoeker, jong en oud. De wereldtuinen nodigen je uit tot een reis door de hele wereld. In het Dinofauna ontmoet je levensechte dino’s en in de dierenwereld bijzondere dieren. Voor extra familiepret zorgen de spannende attracties.

  Naar de website
 • Locatie:
  Jülich

  Brückenkopf-Park Jülich

  Hier kunt u slenteren, wandelen, skaten en in de klimtuin de wereld uit de hoogte bekijken. Extra tip: de zoo met ongeveer 550 dieren. Uniek in Duitsland is de 200 jaar oude, bijna 900 m lange vesting uit de tijd van Napoleon. Feesten zoals ‘Flammenzauber’ of ‘Epochenfest’ bieden spannend amusement.

  Naar de website
 • Locatie:
  Kerkrade

  GaiaZOO

  Ontdek de wereld in GaiaZOO. De dierentuin GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur en een onvergetelijke dierentuinbeleving. Hier reis je in één dag over de hele wereld – van Limburg via Afrika naar de regenwouden van Amazonia. Ontmoet gorilla’s, neushoorns en giraffen, maar evenals dwerg ezels en het Margelland schaap.

  Naar de website
 • Locatie:
  Parkstad

  Parkstad Limburg attracties

  Parkstad Limburg is de snelst groeiende toeristische bestemming van Nederland. In deze regio rondom Heerlen vind men grote attracties zoals Snowworld, Gaiazoo, Mondo Verde, Museum Continium en Kasteel Hoensbroek, maar ook tal van kleinere attracties zoals het blote voeten park of het Thermenmuseum. Breng een bezoek en ontdek Parkstad!

  Naar de website
 • Locatie:
  Belgisch Limburg

  Nog meer attracties in Limburg (BE)! Heb je eens zin om er eens op uit te trekken? Wij zetten graag even voor jou op een rijtje wat Limburg allemaal in petto heeft.
  Naar de website