Bourgondisch genieten - Culinaire routes

Wist je dat er in het Belgisch-Limburgse Genoelselderen heerlijke wijn gemaakt wordt? Dat de oudste brouwerij van Nederland in het Zuid-Limburgse Wijlre gelegen is? Of dat de eerste Belgische whisky in Luik gedistilleerd werd? Welkom in het Hart van Europa.

Gelegen in het euregionale gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg onderscheidt het Hart van Europa zich niet alleen door haar gezamenlijk verleden maar ook door haar enorme diversiteit aan culinaire en toeristische mogelijkheden.

Bourgondisch genieten - Culinaire routes

Laat je inspireren via m.hartvaneuropa.eu

Ben je onderweg en wil je meer te weten komen over ‘Bourgondisch genieten in het Hart van Europa’? Surf dan naar onze mobiele site om een aantal culinaire routes te ontdekken. De inspiratiefilmpjes op deze mobiele site zullen je alvast doen watertanden.

Wat moet je doen? Geef m.hartvaneuropa.eu in op je smartphone of tablet en je komt automatisch terecht op de mobiele site. Ook via de QR-code op ondermeer bierviltjes, placemats en verpakkingen die je kan terugvinden bij de deelnemende streekproducenten, restaurateurs en logiesuitbaters, kom je op deze mobiele site terecht.

Daarnaast vind je ook steeds de nodige informatie terug op www.hartvaneuropa.eu

Ontdek onze culinaire routes

Bourgondisch genieten - Culinaire routes