Puur natuur in het Hart van Europa

Puur natuur in het Hart van Europa

Dat Moeder Natuur het Hart van Europa gezegend heeft met een gevarieerde bodemrijkdom en bijhorend klimaat mag stilaan duidelijk zijn. Verbaast het dan nog dat deze unieke regio producten als Maaslands kruidenzout, speltbrood en prijswinnende kazen als de Achelse Blauwe en Hervekaas voortbrengt? Het gras is niet altijd groener op een ander. En al zeker niet in het Hart van Europa. Trek je wandelschoenen aan en geniet van een euregionaal stukje ‘Puur Natuur’.

Wilt u ook in de toekomst op de hoogte gehouden worden van al het Bourgondische nieuws in het Hart van Europa?

Klik dan hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

Ga zelf op pad met onze mobiele site m.hartvaneuropa.eu

Zin gekregen in een culinaire belevenis in het Hart van Europa? Trek erop uit en maak gebruik van onze mobiele site m.hartvaneuropa.eu. Via deze handige tool vind je niet alleen praktische informatie over de geselecteerde streekproducenten, maar ook inspirerende filmpjes over het culinair erfgoed van het Euregionale gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg. En…..start!

Ontdek onze smakelijke routekaart

Zijn smartphones en mobiele sites (nog) niet aan jou besteed? Geen probleem, je vindt onze routekaart ‘Bourgondisch genieten in het Hart van Europa’ terug bij de toeristische diensten van de provincies Belgisch Limburg, Nederlands Limburg en Luik of bij de deelnemende streekrestaurants en logiesuitbaters. Voorwaarts, mars!