Vlaai & Co in het Hart van Europa

Vlaai & Co in het Hart van Europa

Er zijn zo van die producten die gewoon teren op traditie. Limburgse vlaai en Luikse wafels bijvoorbeeld. Twee streekproducten die internationaal uitgegroeid zijn tot merknamen. Simpelweg omdat ze zo uniek zijn. Maar het Hart van Europa herbergt nog een paar andere verborgen pareltjes die de zoetebekken onder ons met gemak in vervoering zullen brengen. Wie had al ooit gehoord van rijstevlaai uit Verviers of Limburgse speltvlaai? Wij laten je met plezier kennismaken met deze zoetgevooisde delicatessen. Vul die thermos met koffi e en volg onze Vlaai & Co-route.

Wilt u ook in de toekomst op de hoogte gehouden worden van al het Bourgondische nieuws in het Hart van Europa?

Klik dan hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

Bourgondische tip: Haspengouwse picknick Puur Limburg

Lekker smullen in openlucht onder een zee van bloesems of in een boomgaard waar het fruit plukrijp aan de takken hangt? Een picknick in Haspengouw is altijd een unieke ervaring. Bestel een picknickmand en ontdek de mooiste picknickplaatsen tijdens een gezellige wandeltocht door het Haspengouwse landschap.

Bestel een knapzak ‘pure eenvoud’ (€12) of een knapzak ‘van dichtbij het lekkerst’ (€ 19,50) en haal je picknickpakket af aan de start van één van de vele Greenspots. Meer info: www.puurlimburg.be, http://www.toerismelimburg.be/nl/content/ haspengouwse-picknick