Wijnfestijn in het Hart van Europa

Wijnfestijn in het Hart van Europa

Voor wijn moet je in het Hart van Europa zijn! Klinkt misschien als een goedkope slogan, maar het moet gezegd: deze regio telt het meeste aantal wijnranken in de hele Benelux. Het glooiende landschap, de mineraalrijke ondergrond en het microklimaat vormen de ideale voedingsbodem voor de productie van heel wat geestrijk druivensap. Goede wijn hoeft geen krans, maar de vele prijzen die de Limburgse wijnen ieder jaar binnenrijven maakt één ding duidelijk: het Hart van Europa is een op en top wijnbestemming! Wie onze route volgt passeert dan ook langs een paar van de meest prestigieuze wijnhuizen van België en Nederland. Prosit!

Wilt u ook in de toekomst op de hoogte gehouden worden van al het Bourgondische nieuws in het Hart van Europa?

Klik dan hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

Ga zelf op pad met onze mobiele site m.hartvaneuropa.eu

Zin gekregen in een culinaire belevenis in het Hart van Europa? Trek erop uit en maak gebruik van onze mobiele site m.hartvaneuropa.eu. Via deze handige tool vind je niet alleen praktische informatie over de geselecteerde streekproducenten, maar ook inspirerende filmpjes over het culinair erfgoed van het Euregionale gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg. En…..start!


Ontdek onze smakelijke routekaart

Zijn smartphones en mobiele sites (nog) niet aan jou besteed? Geen probleem, je vindt onze routekaart ‘Bourgondisch genieten in het Hart van Europa’ terug bij de toeristische diensten van de provincies Belgisch Limburg, Nederlands Limburg en Luik of bij de deelnemende streekrestaurants en logiesuitbaters. Voorwaarts, mars!