Zoete zonde

Zoete zonde

Wie België zegt, zegt chocolade. Geen land ter wereld dat zo geroemd wordt om haar zwarte goud. En dat is niet anders in het bourgondische Hart van Europa. Met twee gerenommeerde chocolademakers maakt het Hart van Europa haar status van culinaire topregio andermaal waar. Maar ook het vele fruit dat hier aan de bomen hangt levert menig zoete lekkernij op. Ontspan de broeksriem, ga op pad en ontdek op je route onze vijf ‘zoete zondaars’.

Wilt u ook in de toekomst op de hoogte gehouden worden van al het Bourgondische nieuws in het Hart van Europa?

Klik dan hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

Ga zelf op pad met onze mobiele site m.hartvaneuropa.eu

Zin gekregen in een culinaire belevenis in het Hart van Europa? Trek erop uit en maak gebruik van onze mobiele site m.hartvaneuropa.eu. Via deze handige tool vind je niet alleen praktische informatie over de geselecteerde streekproducenten, maar ook inspirerende filmpjes over het culinair erfgoed van het Euregionale gebied tussen Hasselt, Luik en Valkenburg. En…..start!

Zoete data

April is bloesemmaand in Belgisch-Limburg met tal van activiteiten, fietstochten en wandelingen. Ontdek alle bloesem- en fruitevenementen in de online fruitkalender op http://www.toerismelimburg.be/fruitkalender .