Museum Liege

LIE_palais-curtius

In Liege vindt u een groot aantal musea die u kunt bezoeken. Voorbeelden voor een museum bezoek in Liege zijn musea op het gebied van aqua, archeologie, kunst en design. In Liege kunt u ook een museum bezoeken dat ver terug gaat naar de historie. In Liege genoeg keuze voor een museum bezoek.

 • Locatie:
  Beringen

  http://www.toerismelimburg.be/content/mijnmuseum Het Vlaams Mijnmuseum vertelt het verhaal van de mijnwerker en de mijnontginning. Een nagebouwde pijler illustreert het werk ondergronds. Een maquette met klank- en lichtspel de bovengrondse activiteiten.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Hambach

  http://www.indeland.de/index.php?id=58 De Sophienhöhe is een stortberg die ontstaan is door het storten van de deklagen in de bruinkoolgroeve Hambach. De berg ligt 290 meter boven zeeniveau. De Sophienhöhe is een opvallend landschapselement in de vlakke Jülicher Börde.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Heerlen

  http://www.schunck.nl/1031/homepage Schunk is een nieuw soort multidisciplinaire culturele instelling. Gespecialiseerd in Moderniteit en Urban Culture in de Internationale hedendaagse kunst en cultuur.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Luik

  http://www.citemiroir.be/ Een uitzonderlijke plaats in de dienst van het onderwijs, debat en cultuur in het centrum van Luik.
  lees verder >>