Nederlands Limburg

016-elsloo-beschermd-dorpsgEen eigen stukje buitenland. Zo wordt Nederlands Limburg vaak getypeerd in Nederland. Nederlands Limburg typeert zich door streekgerechten zoals Limburgse Vlaai, zuurvlees en stroop. Ook typeert Nederlands Limburg met haar eigen dialect. Nederlands Limburg kent daarnaast een mooi, heuvelachtig, intrigerend landschap, dat absoluut een bezoek waard is.
 • Fietsparadijs Limburg: culinair (3)
  Gebied:
  Maaseik - Limburg (B)

  Extra:
  gastronomisch

  Duur:
  2 nachten

  2 nachten met ontbijt; 1 maal aperitief met hapje; 2 gastronomische viergangendiners; 2 lunchpakketten; fietsnetwerkkaart per 2 personen; toegang Romaanse Kerk
  Ga naar de website
  Bekijk meer arrangementen in de regio
 • Rondleiding: Op het spoor van kolen
  Gebied:
  Herzogenrath

  Duur:
  1 Tag

  Prijs:
  18 €

  Beleef met ons deze interessante en afwisselende fietstour. Op het spoor van kolen, ziet u letterlijk de uitwerkingen van de mijnbouw. Langs bergen en meren vindt u overal sporen van kolenafval. Ga met ons omhoog op de Indemann en kijk uit over de fantastische ‘Inden’.

   

  Toerlengte: ca. 55 km

  Ga naar de website
 • Herdenkingsroute - Groepsarrangementen
  Gebied:
  Provincie Luik

  In het kader van de herdenking van de honderdste verjaardag van de oorlog 14-18, organiseert de Toeristische Federatie van de Provincie Luik bijzondere uitstapjes voor groepen. Deze staan garant voor een memorabele en bijzondere ervaring: een overnachting in een echt fort uit 1914! Contact : incoming@liegetourisme.be - +32 (0)4/237.95.25
  Ga naar de website
 • E-bike (electrofiets) arrangement
  Gebied:
  Zuid-Limburg (NL)

  Duur:
  4 dagen

  Prijs:
  Vanaf € 185,-p.p.

  De Zuid-Limburgse heuvels zijn bij uitstek geschikt om met uw E-bike (elektrische fiets) te verkennen. De combinatie van het mooie landschap, veel bezienswaardigheden en talrijke fietsroutes maakt dit gebied een unieke streek om  met uw E-bike te verkennen.
  Ga naar de website
  Bekijk meer arrangementen in de regio