Plopsa Hasselt

TL_plopsa1

Het attractiepark Plopsa Hasselt, aan de voet van de beroemde watervallen, biedt een twintigtal attracties die compleet in het landschap geïntegreerd zijn. Attractiepark Plopsa Hasselt is bij uitstek geschikt voor kinderen. In het pretpark kunnen ze kennis maken met hun idolen zoals Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat en natuurlijk is ook Kabouter Plop is Plopsa Hasselt aanwezig.

 • Locatie:
  Hückelhoven

  http://www.hueckelhoven.de/go/freizeit_kultur-tourismus-details/16-besucherbergwerk-schacht-3.html In het hart van de voormalige mijnstad is vandaag nog schacht 3 behouden, waarin een bezoekersmijn gevestigd is. De tegenwoordig gerenatureerde Millicher Halde biedt vanaf het imposante uitzichtplatform en de “hemeltrap” een mooi uitzicht over de stad en het voormalige terrein van de mijn.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Landgraaf

  http://www.vvvzuidlimburg.nl/beleefzuidlimburg/abc/vermelding.aspx?id=6639

  Het hele jaar door skiën of snowboarden – dat is mogelijk. In SnowWorld, het grootste indoor wintersportresort van de wereld, kun je je voorbereiden op het nieuwe wintersportseizoen of gewoon eens kennismaken met de wintersport. Vijf pistes en acht liften zijn hiervoor de perfecte basis.

  lees verder >>
 • Locatie:
  Soumagne

  http://www.provincedeliege.be/nl/node/6188

  Dit recreatiedomein rond het kasteel omvat een zwembadencomplex, 7 vijvers, een ludiek zwembad met een waterglijbaan, een speelplein, een kanovijver, een gezondheidsparcours, een arboretum en een kampeerterrein.

  lees verder >>
 • Locatie:
  Genk

  http://www.toerismelimburg.be/content/goalmine-stadion-krc-genk Het allereerste voetbalbelevingscentrum van België. In het stadion van KRC Genk doorkruisen jong en oud een interactief parcours door de wereld van het voetbal. Games, audiovisuele toepassingen, filmbeelden, foto’s, geluiden, interviews en interactieve displays wisselen elkaar af.
  lees verder >>