Plopsa Hasselt

TL_plopsa1

Het attractiepark Plopsa Hasselt, aan de voet van de beroemde watervallen, biedt een twintigtal attracties die compleet in het landschap geïntegreerd zijn. Attractiepark Plopsa Hasselt is bij uitstek geschikt voor kinderen. In het pretpark kunnen ze kennis maken met hun idolen zoals Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat en natuurlijk is ook Kabouter Plop is Plopsa Hasselt aanwezig.

 • Locatie:
  Hückelhoven

  http://www.hueckelhoven.de/go/freizeit_kultur-tourismus-details/16-besucherbergwerk-schacht-3.html In het hart van de voormalige mijnstad is vandaag nog schacht 3 behouden, waarin een bezoekersmijn gevestigd is. De tegenwoordig gerenatureerde Millicher Halde biedt vanaf het imposante uitzichtplatform en de “hemeltrap” een mooi uitzicht over de stad en het voormalige terrein van de mijn.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Ferrières

  http://www.palogne.be/index.php/nl Ontdek de Domein van Palogne met de vele verschillende aangeboden activiteiten: Kajakafvaarten, 3 mountainbikeroutes van 12 km, wandelpaden, speelplein, minigolf en tennisterreinen. Perfect om te dag erna af te sluiten: de taverne en het restaurant.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Landgraaf

  http://www.vvvzuidlimburg.nl/beleefzuidlimburg/abc/vermelding.aspx?id=6639

  Het hele jaar door skiën of snowboarden – dat is mogelijk. In SnowWorld, het grootste indoor wintersportresort van de wereld, kun je je voorbereiden op het nieuwe wintersportseizoen of gewoon eens kennismaken met de wintersport. Vijf pistes en acht liften zijn hiervoor de perfecte basis.

  lees verder >>
 • Locatie:
  Belgisch Limburg

  http://www.toerismelimburg.be/attracties Heb je eens zin om er eens op uit te trekken? Wij zetten graag even voor jou op een rijtje wat Limburg allemaal in petto heeft.
  lees verder >>