Plopsa Hasselt

TL_plopsa1

Het attractiepark Plopsa Hasselt, aan de voet van de beroemde watervallen, biedt een twintigtal attracties die compleet in het landschap geïntegreerd zijn. Attractiepark Plopsa Hasselt is bij uitstek geschikt voor kinderen. In het pretpark kunnen ze kennis maken met hun idolen zoals Mega Mindy, Bumba, Piet Piraat en natuurlijk is ook Kabouter Plop is Plopsa Hasselt aanwezig.

 • Locatie:
  Sittard

  http://www.vvvzuidlimburg.nl/beleefzuidlimburg/abc/vermelding.aspx?id=7352

  I-VY Climbing is een modern, multifunctioneel klimcentrum, gelegen in Sittard. Fun, Lead, Boulder, Speed. Bij I-VY Climbing vind je alle klimactiviteiten onder één dak!

  Maak kennis met de klimsport en doe mee aan een introductieles. Onder professionele begeleiding leer je veilig klimmen. 

  Bezoek ook I-VY Outside, voor uitdagende activiteiten.

  lees verder >>
 • Locatie:
  Stavelot

  http://www.plopsa.be/plopsa-coo/nl

  Het park Plopsa Coo, aan de voet van de beroemde watervallen, biedt een twintigtal attracties die compleet in het landschap geïntegreerd zijn. Mis zeker de bobslee op 2 pistes niet, een korte rit met de coaster of de Mega Mindy Flyer (70 meter hoog). Nieuw: Vicky the Ride, een achtbaan met bootjes die helemaal rond hun as draaien.

  lees verder >>
 • Locatie:
  Belgisch Limburg

  http://www.toerismelimburg.be/attracties Heb je eens zin om er eens op uit te trekken? Wij zetten graag even voor jou op een rijtje wat Limburg allemaal in petto heeft.
  lees verder >>
 • Locatie:
  Hückelhoven

  http://www.hueckelhoven.de/go/freizeit_kultur-tourismus-details/16-besucherbergwerk-schacht-3.html In het hart van de voormalige mijnstad is vandaag nog schacht 3 behouden, waarin een bezoekersmijn gevestigd is. De tegenwoordig gerenatureerde Millicher Halde biedt vanaf het imposante uitzichtplatform en de “hemeltrap” een mooi uitzicht over de stad en het voormalige terrein van de mijn.
  lees verder >>