Wellness in het Hart van Europa

Wilt u heerlijk ontspannen in het Hart van Europa? Tijdens een vakantie in het Hart van Europa kunt u genieten van Wellness in de vele thermen of in het Thermaalbad. Heerlijk ontspannen en relaxen in de Sauna of het Thermaalbad in Belgie, Nederland, Luik, of Duitsland.

Vakantie in het hart van Europa: Ontspannen genieten van Wellness

  • Gebied:
  Valkenburg

   
  Thermae 2000 De Thermae 2000 in Valkenburg is midden in het dromerige Zuid-Limburgse heuvelland gevestigd. Bezoekers worden verwend door warme thermale binnen- en buitenbaden, whirlpools, whirlbanken en onderwaterstraalmassages. Hiernaast bestaat volop keuze uit sauna’s en stoombaden en alles op het gebied van Skin & Body Care.
  Naar de website >>
 • Gebied:
  Spa

   
  Thermen van Spa Spa is de stad van het water, gelegen in de Ardennen. Hier kunt u genieten van een verblijf in de thermen, in harmonie met de natuur.
  Naar de website >>
 • Gebied:
  Aken

   
  Carolus Thermen Aken Lichaam én geest: de een kan niet zonder de ander. Schenk ze daarom beide de aandacht die ze verdienen. Rustig relaxen in de thermen, eens goed doorzweten in de sauna, ontspannen tijdens een massage en op kracht komen met een gastronomische maaltijd: gun jezelf die vier genoegens.
  Naar de website >>
 • Gebied:
  Hasselt

   
  Wellness op boot: Bo-ness

  Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design. Na een warm onthaal word je begeleid naar de gekozen unit en vergeet je de tijd. Je wordt vanaf nu interactief begeleid doorheen jouw unieke wellness ervaring.

  Naar de website >> Meer lifestyle in de regio >>
 • Gebied:
  Chaudfontaine

   
  Thermen van Chaudfontaine

  Ontspant u zich in dit kasteel uit de 18e eeuw en zijn heerlijke park: de combinatie van Spa, hotel, restaurant en exposities zijn de basis voor een onvergetelijke belevenis.

  Naar de website >>
 • Email:

  Telefoon:
  +31 (0)46-4570950

  Gebied:
  Sittard

   
  Wellness Sittard - Fitland Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Fitland XL Sittard. Een compleet complex op het gebied van wellness, beauty, vitaliteit en gastvrijheid. Op de hoogste etage bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijke dag ontspanning.

  

  Naar de website >>